if ( function_exists('yoast_breadcrumb') ) {yoast_breadcrumb('');}

Mijn favorieten

“Welk Portugees kookboek kun je me aanraden?”, “Welke supplementen gebruik jij?”, “Waar kan ik ook alweer de link vinden naar die biologisch afbreekbare koffiecups die jij gebruikt?”, “Waar koop ik lekkere Portugese producten?”. Dit soort vragen krijg ik regelmatig in mijn inbox van social media en mijn e-mail. Om jullie sneller op weg te kunnen helpen met dit soort vragen vind je hier een overzicht van de producten die ik zelf gebruik, waar ik heel tevreden over ben en die ik jou dus ook zou aanbevelen! 

Op sommige producten krijg ik een kleine commissie als jij ze via deze de link bij het product bestelt. Dit doet uiteraard niets af aan de oprechtheid van mijn enthousiasme over dit product. Ik zou tenslotte bijna alle mogelijke producten met zo’n link kunnen plaatsen, maar kies heel bewust voor de producten die je hier tegenkomt. Natuurlijk kost het jou niets extra’s, jij merkt er helemaal niets van. Deze kleine verdiensten dragen eraan bij dat ik mooie, fijne en leuke content voor jou kan blijven maken! Wil je dat ik content kan blijven maken? Bestel dan dus vooral via de links uit de shop. 

Klik op één van onderstaande categorieën om mijn aanbevelingen te bekijken. Klik op het product om meer te lezen over mijn ervaring met het product en/of voor bijvoorbeeld linkjes naar reviews, recepten of meer info over het product. En oja; koop bewust! Have fun! 

alles

Alles

favoriete boeken

Boeken

favoriete food producten

Eten & Koken

gezondheid

Gezondheid

portugese producten

Portugees

bewuste leefstijl

Duuzaamheid

Pin It on Pinterest

Share This