if ( function_exists('yoast_breadcrumb') ) {yoast_breadcrumb('');}

Copywrite & Disclaimer

DISCLAIMER:

Het onderstaande is van toepassing op de website www.saudalicious.com. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

De informatie op de website is algemeen van aard en nooit bedoeld als persoonlijk advies. Neem voor persoonlijk advies op het gebied van voeding en gezondheid altijd contact op met een huisarts of een andere expert die jou kan voorzien van persoonlijk en goed onderbouwd advies.

Saudalicious hecht veel waarde aan de kwalitatieve inhoud, betrouwbaarheid en actualiteit van de informatie op de website. Het is desondanks toch mogelijk dat de artikelen feitelijke onjuistheden of niet werkende links bevatten. Uiteraard doen wij ons best om dit te voorkomen. Saudalicious aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid ten aanzien van mogelijk onjuistheden. Claims hieromtrent zijn uitgesloten. Zie je een fout op de website? Het wordt gewaardeerd als je ons hiervan op de hoogte zou willen stellen. Dit kan middels een e-mail naar info@saudalicious.com.

Samenwerkingen worden ten alle tijden met uiterste zorg geselecteerd. Hierbij wordt gekeken of het merk en de daar toebehorende de dienst(en) en/of  product(en) bij Saudalicious en haar doelgroep passen. Deze samenwerkingen zijn in de eerste plaats bedoeld om de lezers en volgers van Saudalicious te inspireren.

COPYRIGHT:

Alle rechten voorbehouden. De website en de gehele inhoud (teksten, recepten, afbeeldingen, foto’s, etc.) daarvan is auteursrechtelijk beschermd. Geen enkel onderdeel mag zonder toestemming door de gebruiker gebruikt worden. Mocht er toch interesse naar zijn, dient hiervoor eerst contact te worden opgenomen. Dit kan via e-mail naar info@saudalicious.com