if ( function_exists('yoast_breadcrumb') ) {yoast_breadcrumb('');}

Korting op mijn favo producten en diensten

17 mei 2020

In dit artikel vind je een overzicht van een aantal producten of diensten die ik zelf gebruik en waarvoor je via Saudalicious exclusief korting kunt ontvangen.

Fijne kortingcodes

Voor de kanalen van Saudalicious heb ik regelmatig samenwerkingen met leuke, vernieuwende en bewuste bedrijven of ondernemers. Ik werk samen met merken en bedrijven die producten, diensten of belevenissen bieden waar ik zelf voor 100% achter sta. Ik laat jullie dan ook graag kennis maken met producten of diensten die ik zelf gebruik om gezonder, plezieriger en bewuster te leven. 

Regelmatig krijg ik vragen over deze producten of waar de kortingscodes gevonden kunnen worden. Dit bracht me op het idee om hier een aparte en overzichtelijke blog over te schrijven. Zo kun je het altijd vinden!

Disclaimer: deze producten en diensten zijn op zichzelf staand. Ik gebruik en koop de producten zelf en kan alleen over mijn eigen mening spreken. Wanneer ik niet tevreden ben over een product of dienst, komt deze niet op deze pagina terecht. Dit betekent natuurlijk niet dat ieder ander dezelfde mening heeft. Ik wil dan ook vragen om bewust te kopen; alleen als je denkt net als ik enthousiast te zijn over het product. Voor enkele, maar niet alle, producten ontvang ik een kleine commissie of een korting op een volgende bestelling.

Vitaily, supplementen van Richard de Leth

Via deze link i.c.m. met code “saudalicious” bestel je de dagzakjes eenmalig of in de vorm van een abonnement met een korting van €7,50. Zowel vegan als regulier.

Richard ontwikkelde kort geleden een supplementen “dagzakje”, waarbij alle essentiële vitmines en mineralen zijn verdeeld is over 2 tabletten en één capsule: Vitaily. Hier zit naast vitamine D3, ook vitamine K, magnesium, selenium, jodium en omega 3 in. In de versie voor vegans zit ook vitamine B12 én hierbij komt de omega 3 uit algenolie. Ik nam al jaren bijna alle supplementen die in vitaily zitten, en had dus 6 potjes in mijn badkamerkastje staan. Ik had nooit één vast merk waarvan ik zeker wist dat het ook echt goed is. Er is namelijk zo’n groot aanbod waarvan het maar de vraag is of de stoffen goed opneembaar zijn, of het van goede kwaliteit is en of het de juiste dosering bevat. Ik zag daardoor door de bomen het bos niet meer. Met Vitaily weet ik in ieder geval zeker dat dat goed zit.

vitaily

Vegan, glutenvrije, suikervrije taartjes van Piece of Joy

Via deze link met code SAUDALICIOUS ontvang je 10% korting op deze geweldige taartjes!

Dit zijn oprecht de allerbeste en lekkerste vegan en geraffineerde suikervrije taartjes die ik ook heb gegeten. De voordelen van zelf maken boven taart bestellen gaan hier wat mij betreft niet meer op :). Ik bestel ze voor verjaardagen of bezoek, en eigenlijk vindt iedereen ze geweldig lekker en gelooft niemand dat ze écht vegan en geraffineerde suikervrij zijn. Daarbij zijn het ook nog eens prachtige beauties! En helemaal ideaal is dat je niet één of twee smaken hoeft te kiezen. Je kunt per puntje bestellen of gaan voor een verrassingsbox waarin je veel verschillende smaken krijgt. tip; deel ze zodat je extra veel smaken kunt proeven 🙂 Mijn favoriet? Lastig… maar ik denk dat ik voor de salted chocolate caramel of de carrotcake!

Iron Roots

Via deze link in combinatie met code “SAUDA10” ontvang je 10% korting op iedere bestelling in de webshop van Iron Roots. Word wide shipping.

Een super mooi merk dat duurzame sportkleding maakt. De top die ik van hun heb gekregen is op duurzame wijze gemaakt van eucalyptus uit Portugal. De stof is ademend, antibacterieel en plastic-vrij, in tegenstelling tot de meeste sportkleding. Ook super fijn dat het snel droogt en lang fris blijft ruiken! Neem een kijkje op hun website voor als je nog sportkleding of een fijne hoodie kan gebruiken!

iron roots

Matras van Club 9

Via deze link ontvang je 10% korting (doet de korting het niet? Vul dan deze code in: L3ZN-EGAV-J2VY)

Is jouw matras ouder dan 5 jaar? Wist je dat dit schadelijk kan zijn voor je gezondheid? Zowel comfort als hygiëne heeft invloed op onze slaapkwaliteit. Het is daarom het van belang dat we iedere 5 jaar wisselen van matras. Helemaal niet gek, als je je bedenkt dat we 1/3 deel van ons leven doorbrengen op ons matras, toch?

Club 9 Sleep Service is meer dan een matrassenmerk. Het is een service waarbij je een matras kunt leasen. Je krijgt van hen een matras dat aansluit bij jouw slaapgewoontes en je betaalt, afhankelijk van de maat, vanaf een tientje per maand. Elke 5 jaar wordt je matras vervangen voor een nieuwe. Dat betekent dus nooit meer een doorgezakt of onhygiënisch matras. En je oude matras? Deze haalt Club 9 voor je op! Sterker nog, ze zorgen er zelfs voor dat jouw oude matras zo milieuvriendelijk mogelijk wordt afgebroken.

matras slapen moe wakker worden

Duurzame hippe webshop “taadaa”

Via deze link in combinatie met code “Saudalicious”ontvang je 10% korting op het hele assortiment!

Ik ben fan van deze fijne webshop. Alle producten zijn met liefde voor mens en natuur gemaakt en met passie voor mooie materialen en producten, waaronder deze winter-haarband. Sowieso vind ik haarbanden erg leuk, maar omdat ik ook altijd snel last heb van koude oren met dit weer, was dit een geweldige win-win! Heerlijk warm en zacht van binnen en een hele mooie rib-stof, natuurlijk in mijn favo herfstkleurtje! Bij Taadaa vind je ook duurzame kleding, mondneusmaskers, prachtige handgemaakte sieraden en meer voor een hele eerlijke prijs. Wie denkt dat duurzame mode saai is moet écht even een kijkje nemen in hun webshop!

Dat waren ze weer! De lijst zal geupdate blijven en natuurlijk hoop ik dat je er iets aan hebt. Laat je het met weten?

Volg Saudalicious op Facebook, Instagram, Pinterest en/of LinkedIn!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blogs, recepten en fijne Saudalicious extra’s gratis in je mailbox!

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Altos e Baixos #10 | Mijn Ups en Downs van Mei | Saudalicious - […] En tot slot zette ik nog wat fijne kortingscodes voor producten die ik graag gebruik voor jullie ond… […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This