if ( function_exists('yoast_breadcrumb') ) {yoast_breadcrumb('');}

Review: JouwBox 2 de favorieten van Ralph Moorman

8 september 2018

Jouwbox

De tweede editie van Jouwbox is uit en ik heb hem wederom mogen ontvangen. Elk kwartaal komt er een nieuwe box met allerlei gezonde producten uit. In dit filmpje legt Ralph Moorman je uit hoe dit idee is ontstaan! Zie hier mijn review over de eerste editie van juni en wat meer info over het ontstaan van de box.

Unboxing

Wat zit er allemaal in jouwbox editie 2?

De doos was weer goed gevuld. Het eerste wat ik zag toen ik de box opende was de flyer met wat er allemaal in zit en wat informatie hierover. Alleen het unboxen is al een feestje! Wat zit erin:

 • Bee Honest Cosmetics – Hair & Bodywash 250ml
 • Mattisson – Absolute Visolie 1000 mg epa/dha 35/25%
 • Royal Green – Extra Virgin kokosolie
 • Upton’s Naturals – Original Jackfruit
 • Bite & Smile – Lemon Ginger
 • Blue ®m – Tandpasta & Ultra zachte tandenborstel
 • Squalan – Moisturizer travel size
 • Betterfoods Tee-Fee – Natuurlijke kinderthee met bio-steviablad
 • Rosalpina – Eye balm (Piroche Cosmetiques)
 • Mudmasky – Morning boost mask 20ml
jouwbox editie 2 review

Kijk hier om de producten uit de doos toegelicht te zien door Ralph Moorman himself.

Mijn vijf favoriete producten

Het was lastig te kiezen welke producten nu echt mijn favoriet waren. Elk product heb ik fijn ervaren en met plezier gebruikt.

Mattisson – Absolute Visolie 1000 mg epa/dha 35/25%; Ik slit dagelijks visolie, omdat ik naar mijn idee niet genoeg vis eet om genoeg essentiële omega-3 vetten binnen te krijgen. Deze visolietabletten heb ik vergeleken met degene die ik nu slik en opvallend was dat de concentratie EPA en DHA veel hoger is dan in die ik zelf neem. Daarbij is hier ook extra vitamine E toegevoegd wat de oxidatie van het product tegengaat. Een fijn en kwalitatief product dus als je het mij vraagt!

Upton’s Naturals – Original Jackfruit; Ja! Hier was ik heel blij mee toen ik deze uit de box haalde. Tijdens mijn vakantie in Brazilië heb ik deze grote kanjers vaak aan de bomen zien hangen, toen nog niet wetende wat het is, hoe het smaakt en wat je ermee kan. Natuurlijk in Brazilië wel van geproefd. In Nederland heb ik het echter nooit eerder gegeten. De laatste tijd zag ik het steeds vaker voorbij komen als populaire vervanger voor vlees. Logisch eigenlijk, want die structuur is leent zich daar perfect voor. Ik heb er een heerlijk gerechtje mee gemaakt en ga dit zeker vaker kopen!

Blue ®m – Tandpasta & Ultra zachte tandenborstel; In Jouwbox 1 zat ook tandpasta zonder fluoride, maar met een beetje een gekke smaak. Deze smaakt daarentegen heel lekker. De tandpasta ontleent haar kracht aan actieve zuurstof. Dit zorgt voor een antibacteriËle werking en het bevordert wondheling. De tandenborstel is ook heel fijn; enorm zacht. Ik heb soms de neiging te hard te poetsen. Nou ik kan je vertellen dat dat met deze borstel niet eens meer lukt.

Rosalpina – Eye balm (Piroche Cosmetiques); Tja, doordat ik regelmatig wat korte nachtjes heb, merk ik ook dat ik vermoeide ogen heb en dat de welberuchte kringetjes onder mijn ogen zich weer vrolijk laten zien. Ik vind deze balm heel fijn, hij is erg puur en irriteert absoluut niet, wat nogal belangrijk is voor dit deel van het gezicht. Ideaal voor na die korte nachten dus!

Mudmasky – Morning boost mask 20ml; De masker van Jouwbox 1 staat nog in de kast, maar deze heb ik al wel gebruikt. Écht een masker voor mij. Ik gun mezelf nooit de tijd om uitgebreid zo’n masker te gebruiken. Deze is juist bedoeld om op te brengen en daarna gelijk (30sec) weer er vanaf te spoelen. Ideaal dus wat mij betreft en het voelt heerlijk aan!

De overige producten

Bee Honest Cosmetics – Hair & Bodywash 250ml; Dit is een baby shampoo dat volgens Ralph Moorman juist ook heel goed is voor volwassenen. Het heeft een milde reiniging en is 100% plantaardig. Ik heb hem geschonken aan mijn zus voor mijn kleine lieve neefje, maar kan me goed voorstellen dat het een heel fijn product is om zelf te gebruiken, zonder allerlei gekke onnodige ingrediënten.

Royal Green – Extra Virgin kokosolie; Ik gebruik zelf veel kokosolie, om bijvoorbeeld droge plekken op mijn lichaam in te smeren, te bakken, te koken en noem maar op. Deze goeie kwaliteit olie ga ik dus zeker gebruiken!

Bite & Smile – Lemon Ginger; Een lekkere snack met een hele frisse smaak. Het is onder andere gemaakt van dadel en bevat realtief lekker veel energie. Handig dus, om mee te nemen. Ik heb er een paar van gesnoept en mijn vriend heeft ze meegenomen als pre- en after-triathlon snack. Hij vond ze ook heerlijk!

Squalan – Moisturizer travel size; Een fijn en klein product voor in je handtas om je huid te voeden. Zeer huidvriendelijk en helpt onder andere met het voorkomen van pigmentvlekken.

Betterfoods Tee-Fee – Natuurlijke kinderthee met bio-steviablad; Nog een product dat oorspronkelijk voor kleine kinderen is gemaakt. Deze thee is erg zoet van zichzelf omdat er steviablad in verwerkt zit. Ik vind het zelf heerlijk, maar ben dan ook een echte zoetekauw. Ideaal, lekker zoet en toch calorieloos. Absoluut niet alleen voor kinderen een aanrader dus. Het doet me een beetje denken aan de smaak van zoethout. De thee gaat hier in ieder geval hard!

Mijn conclusie over Jouwbox

Opnieuw een héle fijne, leuke en verrassende box. De producten waren allemaal anders dan de editie 1. Ook sommige merken waren nieuw, andere kende ik al van de vorige editie. Vooral de veelzijdigheid ana producten is erg leuk. Daarbij merk je dat het stuk voor stuk producten van kwaliteit zijn. Sommige producten gebruikte ik zelf thuis ook, maar dan van anderen merken (zoals kokosolie, tandpasta, visolietabletten). Bij vergelijking merkte ik toch wel dat er degelijk verschil in zit.

Ook vind ik het leuk dat de box je onbewust ook iets leert en je aan het denken zet; waarom is iets gezond, en waarom is iets wat bij sommige producten eruit gelaten is, juist niet gezond?

Kortom; een doos vol vernieuwende producten, goede kwaliteit, gezond en nuttig. De fikse korting maakt het het proberen meer dan waard, wat mij betreft! ook heel leuk om als cadeau te geven. Je betaalt namelijk maar €39,-,voor al deze producten met een eigenlijke waarde van €140,-.

Bestel jouw box hier en ontvang ook gelijk een gratis Freezelab behandeling en een €50,- voucher van Piroche gezichtsbehandeling.

Vind je dit artikel leuk? Delen is lief!

*Dit artikel bevat afilliate links 

*Dit artikel betreft een samenwerking

Volg Saudalicious op Facebook, Instagram, Pinterest en/of LinkedIn!

Geïnspireerd geraakt door iets in dit artikel? Deel het via Facebook of Instagram. Dat helpt ons enorm 🙂 En als je @saudalicious hierin tagt, kan ik het zien en je gelijk bedanken! Obrigada!

Reistips:

Auto huren: Wij huren onze auto graag via SunnyCars, omdat we hier altijd zeker zijn van een goede all-risk verzkering, zonder onverwachte kosten achteraf. Betrouwbaar en fijn!

Hotel boeken: Ik boek het liefst rechtstreeks, maar wanneer ik kort van te voren boek of we nog niet zeker zijn, dan boek ik via Booking.com. Hierbij wordt je boeking snel bevestigd en kun je sorteren op annuleerbaar. Extra tip: Je kunt ook sorteren op duurzame plekken! Daarbij is het fijn dat als er iets misgaat vanuit de verhuurder, dit altijd goed wordt geregeld.

Tours/tickets: Mijn favoriete website voor tours en tickets voordat ik naar een stad ga is Get Your Guide. Het helpt een idee te krijgen van wat er allemaal te doen is in de stad én voorkomt dat je uren in de rij moet staan omdat je – vaak ook nog goedkoper – vooraf kaartjes kunt kopen voor tripjes, bezoekjes en tours.

Kortingscodes:

Voor Portugal én Nederland

 • Duurzame sportkleding: SAUDALICIOUS voor -10% op Mijn favo duurzame sportkleding van Iron Roots (wereldwijd)
 • Supplementen: SAUDALICIOUS voor -€10,- op kwalitatieve, duurzame en voorgesorteerde supplementen om gezond te blijven van Vitaily (Europa)
 • Portugees Leren: Gebruik code SABINE15 bij de check-out voor 15% korting op alle cursussen van Mia! (wereldwijd)
 • Body & Fit: Kortingscode van 10% verkrijgbaar (vraag even via een berichtje naar mij op social media)! Hier bestel ik soms supplementen, maar vooral vegan eiwitpoeder met de minste troep die ik tot nu toe heb gevonden én stevia drops. (Europa)
 • Colorful Standard: code SAUDALICIOUSCS10 voor 10% Korting op dit duurzame kledingmerk met kleding in alle mogenlijke kleuren.
 • Organic Basics: Code SAUDALICIOUS voor 10% korting op duurzame, gezonde basic kleding en ondergoed.

Alleen voor Nederland:

 • EMB TestSAUDALICIOUS voor -5% op een gezondheidscheck op basis van energetisch morfologische bloedtest bij Food your Thought (NL)
 • Kombucha & Waterkefir: SAUDALICIOUS voor -€5,- op suikervrije kombucha’s of waterkefir van Aard’g (NL+BE)
 • Duurzame slow fashion: SAUDALICIOUS voor -15% op het prachtige duurzame slow fashion merk Common & Sense (NL)
 • Pastel de nata: SAUDALICIOUS voor -10% op Pastéis de nata uit Lissabon van Mister Nata (NL)
 • Gezond glutenvrij brood: SAUDALICIOUS voor -10% op de gezonde meelmixen van Oerchef. Super vers, simpel en snel; water, eitjes, mengen en in de oven!
 • Natuurlijke skincare: SAUDALICIOUS voor -10% op 100% natuurlijke skincare van Botanical Beauty (NL)

Alleen voor Portugal:

 • Origens bio: SAUDALICIOUS voor -10% bij deze fijne online store waar je veel biologische producten vindt!
 • Captain Kombucha: SAUDALICIOUS voor -20% korting op mijn favoriete kombucha en waterkefir van Portugal

Iets nodig van onderstaande webshops? Door deze links te gebruiken steun Saudalicious, omdat ik dan een kleine commissie ontvang. Kost jou niets extra’s.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

 1. Review: JouwBox 5 de favorieten van Ralph Moorman | Saudalicious - […] jij je mijn review van editie 1 en editie 2 van Jouwbox nog? Dat is alweer een tijdje geleden!…
 2. Review: JouwBox 6 de favorieten van Ralph Moorman | Saudalicious - […] editie 1, 2  en 5 van Jouwbox, mocht ik ook deze editie voor jullie testen! De box kwam net voor…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Sabine

saudalicious over mij zijbalkOlá! Ik ben Sabine, half Nederlands, half Portugees, gek op eten, ontdekken en Portugal. Op Saudalicious.com vind je inspiratie op het gebied van food en een gezonde, bewuste en eigenzinnige lifestyle. Dit alles met een lekkere slow, positieve, Portugese vibe.

Klik hier om meer te weten te komen over mij en Saudalicious.

zonnepanelen portugal plaatsen korting berekenen verbruik besparing
Op dit bedrag krijg je extra 10% korting door "Saudalicious" te noemen of mij een mail te sturen.
Alle belangrijke hoogwaardige supplementen in één dagzakje. Verzending door heel Europa
Portugal autohuur