if ( function_exists('yoast_breadcrumb') ) {yoast_breadcrumb('');}

Review: My Fit Supply Fit Verrassingsbox

17 juni 2018

Fit verrassingsbox

Zoals ik al eerder vertelde ben ik gek op pakketjes, en al helemaal als ik niet precies weet wat erin zit, maar ik er wel zeker van ben dat het goed geselecteerde en gezonde producten zijn. Twee weken geleden kwam ik in contact met My Fit Supply. Zij stellen fit verrassingsboxen voor jou samen, die je voor jezelf kunt kopen of cadeau kunt geven. Ook kan je ervoor kiezen om er een abbonnement op te nemen zodat je elke maand kennis kunt maken met nieuwe, bijzondere producten die je een zetje in de goede richting geven naar een fitte leefstijl.

Alles wat nieuw, gezond en bijzonder is, is bij mij aan het goede adres. ik vond het dan ook erg leuk om deze box voor Saudalicious te mogen testen!

Unboxing

Wat zit er allemaal in de Fit Supply verrassingsbox:

 • Bazqet Oat Cookie – Een havermoutkoekje met stukjes appel en kaneel.
 • Jimini’s Protein Bar – Een reep van o.a. abrikoos, goji, chia en krekelmeel.
 • Matchu Sports Lacrosse Ball – Een compacte bal om je spieren en specifieke pijnpunten te masseren, bijvoorbeeld na het sporten.
 • Henny’s Homemade Granolakoekjes – Koekjes van granola met 100% natuurlijke ingrediënten.
 • Live Puri Eiwitshake– Chai eiwitshake, pure blend van casseinaat en native whey. Deze shake is 100% ongezoet. Er bestaat ook een licht gezoete variant.
 • Dr. Organic Rose Otto Shampoo – Een shampoo met biologische Rose Otto olie, die het haar en de hoofdhuid direct revitaliseert.
 • Bazqet Dried Crunchy Sweet Pepper – Krokant gedroogde biologische paprika.
 • Five Diamonds Remind– Energiedrank zonder suiker die direct inwerkt op het cognitieve systeem.
 • Five Diamonds Starter – Pre workout voor een intensieve training. Helpt om beter te presteren, vermoeidheid te verminderen en het herstelproces te versnellen.
 • Premium Fitness Magnesium Citraat – Magnesium gaat lusteloosheid, vermoeidheid en spierkrampen tegen.
 • KETO cacao chocoladereep kokos – Pure chocolade reep van prachtige cacao met MCT olie en zonder “bullshit”.

Mijn 4 favoriete producten

Hieronder een lijstje met mijn favoriete producten uit de box;

Jimini’s Protein Bar; Toevallig ben ik kort voor ik deze box ontving ook in contact gekomen met Jimini’s en hun producten met eetbare insecten en insectenmeel. Ik vind het concept geweldig! Er zitten veel voordelen aan het eten van insecten. vergeleken met het eten van ander vlees, zowel voor onze gezondheid als onze wereld. Check hun site even als je benieuwd ben wat deze voordelen precies zijn! Met name wanneer ze zijn verwerkt in een product zoals deze protein bar, ben ik erg enthousiast! De bar zelf smaakt heerlijk en is, mede door de toevoeging van het krekelmeel, ook erg gezond en perfect als pre- of after workout snack.

Henny’s Homemade Granolakoekjes; Deze zijn gewoon heel erg lekker en het feit dat ze van natuurlijk ingrediënten zijn gemaakt maakt het iets minder erg dat ze wel héél snel op waren…

Bazqet Dried Crunchy Sweet Pepper; Dit product verraste me! De flakes zijn écht heel erg knapperig en ik vind het heel fijn dat het puur paprika is (Eén pakje bevat 2 grote paprika’s en heeft maar 58 kcal)! Super lekker als snack, maar ook bijv. over een soepje, in een salade of door een ander gerechtje. Een hele lekkere, pure en crunchy toevoeging!

Premium Fitness Magnesium Citraat; Ik gebruik al langer magnesiumtabletten, omdat ik regelmatig sport en soms last heb van krampen in mijn voeten. Heel fijn dus dat deze erbij zaten! Ik kan me ook voorstellen, dat wanneer je een abbonnement op de box neemt, het fijn is dat deze terug zou komen.

Mijn conclusie over de My Fit Supply fit verrassingsbox

Een box vol met producten die je helpen naar een fitte leefstijl, of die je in ieder geval inspiratie geven hiervoor. Veel producten zijn namelijk maar eenmalig of kortdurend te gebruiken, wat ik wel jammer vind. Vooral wanneer je kijkt naar de mogelijkheid om een abbonement te nemen, zou ik het persoonlijker beter gevonden hebben wanneer er wat meer producten bij zaten waar je de gehele maand wat aan zou hebben, zoals bijvoorbeeld de shampoo en de magnesiumpillen. De proteinbar, koekjes en andere producten zijn zeker ook fijne producten en het is erg leuk om op deze manier met dit soort wat onbekendere merken kennis te maken. Een andere verhouding tussen de soort producten zou ik gepaster gevonden hebben.

Wel is het een hele leuke doos om eenmalig te krijgen en ook zeker om cadeau te doen. Ik zou er heel blij mee zijn in ieder geval!

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste blogs, recepten en fijne Saudalicious extra’s gratis in je mailbox!

Korting met code SAUDALICIOUS bij:

 • Iron roots: -10% op mijn favo duurzame sportkleding (Wereldwijd)
 • Vitaily: – €7,50 op kwalitatieve, duurzame supplementen (Europa)
 • Common & Sense: -15% op mijn favo duurzaam Nederlands kledingmerk (NL)
 • Koro: -5% op mijn favo food webshop waar ik een groot deel van mijn houdbare boodschappen koop (PT & NL)
 • Olie van Olivia: -10% Lekkerste eerlijke olijfolies (NL)
 • Botanical Beauty: -10% op 100% natuurlijke skincare (NL)
 • Aard’g: €5,- korting op suikervrije kombucha en waterkefir! (NL + BE)
 • Mister Nata: -10% op Pastel de nata uit Lissabon (NL)

Iets nodig van onderstaande webshops? Door deze links te gebruiken steun je het platform Saudalicious, omdat wij dan een kleine commissie ontvangen. Kost jou niets extra’s!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Sabine

saudalicious over mij zijbalkOlá! Ik ben Sabine, half Nederlands, half Portugees, gek op eten, ontdekken en Portugal. Op Saudalicious.com vind je inspiratie op het gebied van food en een gezonde, bewuste en eigenzinnige lifestyle. Dit alles met een lekkere slow, positieve, Portugese vibe.

Klik hier om meer te weten te komen over mij en Saudalicious.

Volg Saudalicious op social media

Meer inspiratie in je mailbox?

Portugal autohuur

Pin It on Pinterest

Share This